Изпитване / Настройки / Ремонт / Рециклиране

Услуги на Хидромашина

Image

ТЕСТ И НАСТРОЙКА ЗА РАБОТА НА ХИДРО ТЕХНИКА

ХИДРАВЛИЧЕН СТЕНД

120kw за изпитване на ЦИЛИНДРИ, ХИДРАВЛИЧНИ ПОМПИ, ХИДРОМОТОРИ, КЛАПАНИ И РАЗПРЕДЕЛИТЕЛИ, МАРКУЧИ и други

Изработка и ремонт

ХИДРАВЛИЧНИ ЦИЛИНДРИ

Изработка и ремонт на цилиндри за тежкотоварните автомобили, ремаркета, трактори, комбайни, фадроми, челни товарачи, телескопични товарачи, телехендери, багери, мотокари  и много други
Разполагат със специализирана апаратура за поправката.
Image
Image

Ремонт и рециклиране

ХИДРАВЛИЧНИ РАЗПРЕДЕЛИТЕЛИ

Нашият сервиз предлага ремонт, диагностика и подмяна на всякакъв вид хидравлични разпределители. Това е тази част от машината, която управлява работната течност между хидравличната помпа и цилиндъра. Тези разпределители могат да бъдат ръчни или електрически като ремонтът им не се отличава съществено.

Ремонт и рециклиране

ХИДРОПОМПИ

Сервиз и ремонт на всички хидравлични помпи. Разполагаме с модерна техническа база и висококвалифицирани техници. Това са двата задължителни фактора, които гарантират качествения ремонт на машината и неговата най-дълга безаварийна експлоатация.
Image
Image

Ремонт и рециклиране

ХИДРОМОТОРИ

Разполагаме с всичко необходимо за да извърши качествен ремонт, независимо дали хидравличният мотор е зъбен, бутален или лопатков.
Предлагаме пакет от услуги за ремонт на системата, който включва различни видове резервни части като лагери от различен вид, пластини и семеринги за високо и ниско налягане.

Изработка и тест

ХИДРАВЛИЧНИ МАРКУЧИ

Изработка и тест на хидравлични маркучи с накрайници за високо и ниско налягане. Складова наличност и своевременно изпълнение на поръчки.
Image